L'equipació que et farà gaudir de qualsevol pràctica esportiva Visita el nostre bloc

Ronyonera, gorra, bossa lleugera... Descobreix els nostres complements

Nosaltres

Fets pols però plens d'energia!

Llarga tradició tèxtil

Som molt més que una botiga en línia de samarretes esportives i complements econòmics. Som la manifestació de la passió, l'esforç i la perseverança , embolicats en un nom que ens defineix: FETS POLS, que en català significa "Fets Pols". Perquè aquí, celebrem els veritables herois quotidians , aquells que poden no ser els més ràpids, els més forts o els més atlètics, però tenen un esperit indestructible.

Qui està darrere de FETS POLS?


Oscar Tadeo, un apassionat del món tèxtil amb tota una vida d'experiència a la indústria, que va decidir fer un gir inesperat i aventurar-se al món de les samarretes esportives i els complements. La seva visió era clara: oferir productes de qualitat a preus assequibles per a tothom, sense importar el teu nivell de manera física.

PER A PRINCIPIANTS I VETERANS

A FETS POLS, ens neguem a caure al parany de la imatge corporal perfecta. Som la marca de roba esportiva per a aquells que fan la marató i arriben els darrers, però l'acaben amb el millor somriure! També som aquí per a homes i dones de totes les edats i condicions físiques que decideixen fer esport per cuidar la seva salut, sense importar si comencen tard al joc.

Les nostres samarretes i complements estan dissenyats per oferir comoditat i estil a parts iguals. No importa si ets un principiant o un veterà, trobaràs a FETS POLS la roba perfecta per al teu proper desafiament esportiu. Ens enorgulleix oferir opcions per a tots, des de talles petites fins a talles grans ia l'abast de qualsevol butxaca.

Corre, salta, riu i gaudeix de la vida amb nosaltres!

I si alguna cosa ens identifica és el nostre sentit de l'humor així que, si mai et preguntes si podem riure'ns de nosaltres mateixos, la resposta és un rotund “Sí!”.

Així que, a què estàs esperant? Fes una ullada a la nostra selecció de samarretes esportives i complements assequibles i uneix-te a la tribu FETS POLS . Atreveix-te a ser autèntic, a esforçar-te al màxim i, sobretot, a mantenir-te sempre ple d'energia, sense importar la "feta pols" estiguis.

Benvingut a la família FETS POLS! Som aquí per fer que les teves aventures esportives siguin encara més emocionants i còmodes . Corre, salta, riu i gaudeix de la vida amb nosaltres!

Tant se val si ets lent...

El més important és no aturar-te!

Vesteix FETS POLS i uneix-te a la revolució dels "fets pols" amb estil. T'apuntes a la carrera?

#FetsPols #EsportPeraTots