L'equipació que et farà gaudir de qualsevol pràctica esportiva Visita el nostre bloc

Ronyonera, gorra, bossa lleugera... Descobreix els nostres complements

FETS POLS detalla els millors tips per aconseguir la durabilitat de la roba esportiva

FETS POLS detalla los mejores tips para conseguir la durabilidad de la ropa deportiva

Un dels punts més importants que cal tenir en compte a l'hora d'adquirir roba esportiva és saber quins passos cal seguir per conservar-la com si fos el primer dia.

La comunitat de persones que els agrada l'activitat esportiva és molt gran i, no és estrany, que sorgeixin molts dubtes sobre com cuidar i conservar, amb les millors condicions, la roba esportiva.

Hi ha infinitats de maneres per aconseguir una bona cura de la roba esportiva, que ajuden a prolongar la vida de les peces. Encara que alguns dels consells estan indicats a l'etiqueta del fabricant, hi ha altres formes de protegir-la.

Es pot parlar que la conservació de la roba esportiva no comença a la rentadora, sinó que ho fa molt abans. Els principals elements que poden embrutar aquest tipus de roba és la pell morta, la suor, la terra, la pols, el fang, entre moltes altres. També és molt important tenir en compte el tipus de teixit i els components que formen part del disseny de la roba esportiva.

Per aquest motiu, molts aficionats a l'esport prefereixen invertir en marques esportives que garanteixin la qualitat tècnica del producte per la durabilitat i la comoditat.

Oscar Tadeo, CEO de FETS POLS, explica que “les nostres samarretes esportives estan preparades i dissenyades per dur a terme qualsevol esport gràcies al teixit, que les fa, completament, transpirables que permet evacuar la calor del cos i evita la sensació de sudoració” .

Tips per a la conservació de la roba esportiva

Hi ha un gran nombre de tipus útils per a la conservació de la roba esportiva. Els més destacats són els següents:

  • Revisar l'etiqueta de cada peça: La majoria de la roba té etiquetes que més enllà d'indicar de què està feta, et diu exactament com tenir cura de les peces.
  • No barregeu la roba esportiva amb la roba normal.
  • Usar un detergent especialista per cuidar les fibres: La millor manera de cuidar la teva roba és utilitzar detergents neutres que no alterin el balanç de les fibres.
  • Rentar amb aigua freda: En general, és millor rentar la roba amb aigua freda, tèbia oa temperatura ambient per no alterar el teixit, el color, l'elasticitat i la qualitat de la roba.
  • No planxeu l'estampat de les peces.
  • Evitar la calor excessiva: La calor fa que les fibres elàstiques de la roba esportiva es deteriorin.
  • Evitar l'assecadora: El risc d'encongiment es pot reduir si s'evita l'assecadora i assecar la roba a l'aire o estesa.

El disseny de les samarretes de FETS POLS tenen la propietat d'assecar-se ràpidament i tenen una caiguda que aporta una gran comoditat durant l'activitat esportiva. Les característiques del teixit d'aquestes samarretes permeten que no calgui planxar-se, un cop estigui rentada.

Tenir cura de la roba esportiva et permet que la inversió feta sigui molt més duradora. A més, podràs garantir la teva comoditat de la pràctica esportiva.

"Volem que els nostres clients gaudeixin de l´esport amb la màxima comoditat amb una roba de màxima qualitat i que sigui duradora en el temps", afirma el CEO de FETS POLS.

Escriure un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.