L'equipació que et farà gaudir de qualsevol pràctica esportiva Visita el nostre bloc

Ronyonera, gorra, bossa lleugera... Descobreix els nostres complements

FETS POLS analitza els principals avantatges de fer esport a nivell físic i mental

FETS POLS analiza las principales ventajas de hacer deporte a nivel físico y mental

Fer esport de manera habitual i sistemàtica implica una pràctica esportiva molt avantatjosa en la prevenció, desenvolupament i rehabilitació de la salut de la persona.

Tenir una vida activa, amb una planificació d'entrenaments repartits al llarg de la setmana, és una rutina que és a l'abast de tothom. No només els esportistes professionals necessiten passar pel gimnàs per millorar-ne les marques. Les persones corrents també requereixen un mínim d'activitat física amb l'objectiu de potenciar la seva salut.

Tant si són nens o nenes, persones adultes o persones grans, independentment de l'edat que tingui la persona, és molt necessari fer esport, en algun moment del dia. L'exercici físic és fonamental per portar una vida saludable i equilibrada, no només a nivell físic sinó també a l'àmbit de la salut mental.

El cos humà està dissenyat perquè, durant el dia i de manera regular, estigui actiu. Està demostrat que hi ha molts beneficis de l'esport per a la salut física, com per exemple, millora la resistència muscular, la flexibilitat, i redueix el dolor, entre molts altres. Però també hi ha un increment del benestar mental que promou la millora de l'autoestima, potencia la concentració i augmenta l'optimisme.

Avantatges esportiu

La majoria de les persones passen molt de temps asseguts a la feina i el cos exigeix ​​més moviment per tenir una vida saludable que porta implícit, a més, una alimentació equilibrada. La pràctica esportiva implica un gran nombre de beneficis positius que es veuen reflectits tant a nivell físic com a mental.

Els més destacats són els següents:

  • Millora la forma física i la resistència.
  • Millora l?autoestima.
  • Regula la pressió arterial.
  • Disminueix l'agressivitat i la ira.
  • Redueix l'ansietat i l'angoixa.
  • Ajuda a mantenir una bona densitat òssia.
  • Enforteix músculs, tendons, lligaments i articulacions.
  • Ajuda a perdre pes. Redueix l'estrès. Afavoreix el somni.
  • Ajuda a combatre l'ansietat.
  • Combat la depressió.
  • Millora'n la flexibilitat.

Escull la millor roba esportiva per fer esport

Un dels aspectes importants a l'hora de fer esport és l'equipatge esportiu escollit. Triar una bona roba per fer esport és fonamental per a la comoditat de la persona, segons el tipus d'activitat que cal fer.

FETS POLS, la nova marca esportiva líder per a totes aquelles persones que no són esportistes professionals, recomana escollir les peces més adequades a les teves necessitats esportives en funció de la comoditat, la qualitat i el disseny de l'equipament esportiu.

Oscar Tadeo, CEO de FETS POLS, assegura que “les nostres samarretes estan preparades i dissenyades per dur a terme qualsevol esport gràcies al seu teixit, que les fa, completament, transpirables la qual permet evacuar la calor del cos i evita la sensació de sudoració” .

A més, aquesta empresa especialitzada en roba esportiva compta amb tres tipus de samarretes amb diferents models i dissenys fins a la talla 2XL. A més, tot l'equip de FETS POLS està treballant amb una nova col·lecció de roba que sorprendrà tots els seus clients.

Escriure un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.