L'equipació que et farà gaudir de qualsevol pràctica esportiva Visita el nostre bloc

Ronyonera, gorra, bossa lleugera... Descobreix els nostres complements

Fets Pols es converteix en patrocinador al “Trail Acerko La Megalítica”

Trail running Megalitica Tossa FETS POLS

Fets Pols ha signat un acord per convertir-se en patrocinador oficial d'una de les curses de La Sansi , concretament, la Trail Acerko La Megalítica , que tindrà lloc a Tossa de Mar el diumenge 15 d'octubre aquest mateix any.

Aquesta cursa serà la 5a edició i estarà organitzada pels Fondistes Tossa i La Sansi, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tossa de Mar. Es tracta d'una prova esportiva on participen un total de 600 atletes i en la qual, per a aquesta edició, hi ha establertes 3 distàncies a recórrer: de 5 quilòmetres (150 metres positius) , 10 quilòmetres (263 metres positius) i mitja marató 21 quilòmetres (800 metres positius) .

Aquest any es correrça per un recorregut establert a diferents indrets emblemàtics de la ciutat, els quals destaquen la Terra Negra, la Vall de Roc i un " ventall de dòlmens i Menhires " de l'època Megalítica, mostrant paisatges espectaculars de muntanya que només es poden trobar al massís d'Ardenya-Cadiretes. Part del recorregut serà tècnic però accessible per a tots els participants. En els darrers quilòmetres, es podrà gaudir dels camins amb penya-segats de la Costa Brava més autèntica, per acabar a Tossa de Mar, al mateix punt de la sortida.

Oscar Tadeo, CEO de Fets Pols, destaca que “estem molt feliços de poder ser part de la família de La Sansi on es busca procurar que els participants gaudeixin de la cursa i acabin “fets pols” i satisfets, amb ganes d'entrenar i competir més" .

A més, afegeix que " serà una gran oportunitat per a Fets Pols de mostrar la importància d'una roba de qualitat per a qualsevol pràctica esportiva ".

El equip de Fets Pols explica les claus que cal tenir en compte a l'hora de comprar roba esportiva són la seva funcionalitat, comoditat i durabilitat. La barreja daquests tres elements servirà per aconseguir com a resultat lequipatge perfecte per a qualsevol entrenament.

Fets Pols amb La Sansi

La Sansi es dedica, des de l'any 2007 i entre altres funcions, al foment de l'esport ia l'organització d'esdeveniments esportius.

Actualment gestiona 17 esdeveniments, tant de nivell popular com professional i internacional, amb prop de 50.000 inscrits a l'any i entrenaments que aglutinen més de 800 inscrits. La màxima representació i la cara visible d'aquest projecte és Jose Luis Blanco Quevedo, atleta espanyol reconegut a nivell nacional i internacional i especialitzat en 3000 metres obstacles i camp a través.

Amb atletes de més de 8 països, La Sansi va guanyar 4 edicions consecutives el campionat de Catalunya absoluta de cros llarg. Un campionat històric amb 102 edicions; el primer es va organitzar el 1916. La Sansi té com a finalitat promocionar i motivar l'activitat esportiva a l'atletisme en diferents col·lectius d'edat, i amb això, promocionar un estil de vida saludable, objectius que comparteixen amb Fets Pols.

Escriure un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.