L'equipació que et farà gaudir de qualsevol pràctica esportiva Visita el nostre bloc

Ronyonera, gorra, bossa lleugera... Descobreix els nostres complements

FETS POLS explica la importància de la hidratació durant la pràctica esportiva

FETS POLS explica la importancia de la hidratación durante la práctica deportiva

La hidratació esportiva és un dels punts més importants que qualsevol persona ha de tenir en compte per mantenir el benestar de l'organisme en les millors condicions davant d'un esforç físic.

La importància de prendre aigua mentre una persona practica esport és perquè el cos necessita mantenir-se en una temperatura constant per rendir i, per això qualsevol excés de calor ha de ser eliminat. És indispensable mantenir una hidratació adequada perquè l'evaporació de la suor es vegi afavorida i la calor.

El principal objectiu d'una hidratació correcta és contrarestar les modificacions de l'equilibri hidroelectrolític que es produeixen durant l'activitat física, fonamentalment a causa de la pèrdua d'aigua per la suor i la respiració.

La reposició d'aigua i electròlits s'ha de fer, tenint en compte la durada i la intensitat de l'exercici, a través d'aigua, begudes esportives o altres begudes específiques, per evitar la deshidratació, la qual pot tenir un efecte negatiu en el sistema cardiovascular i termoregulador, a més de comprometre els sistemes metabòlic, endocrí i excretor.

És important destacar que una de les causes principals que redueixen el rendiment en els esportistes és la deshidratació, a causa d'una insuficient ingesta de líquids durant l'activitat física. Quan la cèl·lula es deshidrata hi ha tendència al catabolisme muscular, on el cos comença a utilitzar les proteïnes del múscul com a font d'energia, degradant les reserves energètiques que es troben i predisposant al múscul a tenir alguna lesió com a estrip o trencament del teixit.

FETS POLS, la nova marca esportiva líder per a totes aquelles persones que no són esportistes professionals, explica que “som conscients de la necessitat d'una bona hidratació durant la pràctica esportiva. Per aquest motiu, tenim diversos accessoris, com una ronyonera o una bossa esportiva , per portar les begudes necessàries durant l'exercici físic ”.

Beneficis d'una hidratació correcta

El rendiment físic dependrà en gran mesura de com hidratar el teu organisme mentre es practica la disciplina esportiva preferida, així que tenir una correcta hidratació és sens dubte un aspecte que no s'ha de descuidar en la salut del teu cos.

Els principals beneficis que destaquen per una correcta hidratació són:

  • Augmenta el rendiment esportiu: És fonamental mantenir-se ben hidratat per assolir els objectius, especialment en els exercicis de llarga durada.
  • Reducció del risc de lesions: El líquid ajuda a facilitar l'eliminació d'impureses i assegurar un repartiment de nutrients adequat i mantenir lubricades les articulacions i els diferents grups musculars.
  • Activa tots els enzims que necessita el cos per disposar d'energia: es tracta d'una cadena al nostre organisme on aquests enzims són els que fan d'estímul perquè s'alliberi l'energia continguda al nostre organisme en forma de nutrients.
  • Regula la temperatura corporal: cal recordar que mantenir bons nivells d'hidratació durant l'activitat esportiva perquè és essencial mantenir ben regulada la nostra temperatura corporal.
  • Afavoreix la recuperació física: fer front a la deshidratació és determinant en qualsevol moment, i influeix sobre el nostre cos quan fem exercici. Els músculs i articulacions es recuperaran abans si es mantenen ben hidratats i es reduirà la fatiga i els efectes de la deshidratació a la pell.

A banda d'una bona hidratació esportiva, és important comptar amb una indumentària adequada i de qualitat per practicar esport amb la màxima comoditat.

FETS POLS compta amb una espectacular línia de samarretes esportives que estan preparades i dissenyades per dur a terme qualsevol esport gràcies al teixit, que les fa, completament, transpirables que permet evacuar la calor del cos i evita la sensació de sudoració.

Escriure un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.